A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Жашкові відбулася спільна молитва за Україну з нагоди Христового Воскресіння (ВІДЕО)

У Жашкові відбулася спільна молитва за Україну з нагоди Христового Воскресіння (ВІДЕО)

У Великодні дні молитви набувають особливої сили. А кілька років поспіль всі вони – за мир в Україні, спокій українського народу та збереження життів українських захисників і захисниць. 

15:48 20.04.2023

У Жашківській громаді відбувся І Регіональний конкурс «Золота труба» пам'яті Безрука А.Г. (ВІДЕО)

У Жашківській громаді відбувся І Регіональний конкурс «Золота труба» пам'яті Безрука А.Г. (ВІДЕО)

Духові інструменти – унікальні, бо здатні грати за будь-яких обставин: не тільки на концертній естраді, а й в танцювальній залі чи на міських майданах. Вони добре звучать у приміщенні та на відкритому повітрі, і в сонячні дні, і в негоду. Їх злагоджений тон відзначається наповненістю, могутністю, урочистістю, блиском і піднесенням.   

16:41 19.04.2023

С. Чорний із с. Бузівка залишився вірний військовій присязі (ВІДЕО)

С. Чорний із с. Бузівка залишився вірний військовій присязі (ВІДЕО)

 Він був мирною людиною. Проте коли війна постукала у двері і прийшов його час боронити українську землю від російських загарбників, без вагань взяв до рук зброю.  Сергій Петрович Чорний (4.07.1971 р.н.) – проживав у Бузівці Жашківської міської територіальної громади, де його знали як добру, привітну людину, дбайливого господаря, порядного сім’янина, хорошого товариша та відповідального працівника. Працював здебільшого водієм у місцевих господарствах. А восени минулого року поповнив лави ЗСУ України.   Сергій Чорний – стрілець – помічник гранатометник відділення охорони взводу охорони роти охорони військової частини А2614 – перебуваючи в районі ведення бойових дій у с. Новобахмутівка Донецької обл., загинув, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше – життя.   Сьогодні Жашківська громада провела Героя в останню дорогу з усіма належними почестями. Прощалися із Сергієм Петровичем у рідній Бузівці.   Схиляють голови у скорботі та разом з усією громадою висловлюють щирі співчуття дружині, дітям, усім близьким і друзям міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат виконкому Жашківської міської ради.   Віримо, що жертовність Сергія Чорного була недаремною, як і жертовність Сина Божого, воскресіння якого лише підтверджує перемогу світла над темрявою. Нехай рідна земля буде нашому захиснику пухом, вічний сон – спокійним…  Вічна пам’ять Сергію Чорному…  Слава всім захисникам України!

21:50 15.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь