A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Настільний теніс у Жашківській громаді

 Один із найпопулярніших видів спорту у світі – настільний теніс – займає гідне місце серед спортивних напрямків і в Жашківській територіальній громаді, де відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму за підтримки міського голови Ігоря Цибровського системно організовуються змагання для майстрів малої ракетки. 

09:35 03.04.2023

Звернення міського голови І. Цибровського щодо зміни часових меж комендантської години та відновлення вуличного освітлення в Жашківській МТГ (ВІДЕО)

 На Черкащині, а отже й у Жашківській громаді, змінюється час комендантської години. Із 3 квітня її часові межі будуть такими: 00:00 – 04:00.

15:51 31.03.2023

Впорядкування кладовищ – серед пріоритетних справ навесні (ВІДЕО)

Благоустрій  – справа щоденна. На цьому завжди наголошує міський голова Ігор Цибровський, який тримає на контролі всі питання, що стосуються впорядкування територій громади. Тож у Жашківській МТГ комунальники працюють злагоджено та безперебійно. Зокрема навесні чепурять місто та села після зими, приводять до ладу вулиці, паркові зони, підрізають дерева, збирають та вивозять старе листя, забезпечують чистоту дорожньої мережі, де на узбіччях та пішохідних зонах за час зими накопичились бруд, пісок, залишки протиожеледної суміші.   

16:53 30.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь