A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення та звернення

Для осіб, чиє житло постраждало через бойові дії

Запрошуємо  взяти участь у вебінарі «Послуга «єВідновлення»: перша практика», який підготовлений на звернення Асоціації міст України експертами Програми Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні». Під час заходу можна буде отримати відповіді на питання.

11:26 02.06.2023

До уваги ВПО Жашківської МТГ!

Міжнародна гуманітарна організація SOLIDARITÉS INTERNATIONAL допомагає ВПО які переїхали із зони бойових дій та обрали нашу громаду для подальшого життя у приватному секторі. Основним напрямком цієї допомоги буде підготовка житла до зимового періоду, можлива заміна вікон та вхідних дверей з метою утеплення будинків, питання пов’язані з водопостачанням, опаленням та побутовою технікою першої необхідності.

17:00 31.05.2023

До уваги приватних підприємців та фізичних осіб!

Розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності здійснюється відповідно статті 28 Закону України «Прорегулювання містобудівної діяльності» та Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 21.10.2011 № 244 (далі – Порядок). Відповідно до п. 2.1 Порядку – підставою для розміщення тимчасової споруди є паспорт прив'язки тимчасової споруди. У разі закінчення строку дії, анулювання паспорта прив'язки тимчасової споруди, самовільного встановлення тимчасової споруди така тимчасова споруда підлягає демонтажу (п. 2.29. Порядку). Розміщення тимчасової споруди самовільно забороняється. На даний час частина паспортів прив'язки тимчасових споруд втратила чинність у зв’язку із закінченням строку дії та не відповідають вимогам нормативних актів і правил. Відповідно до вищевказаного рекомендуємо привести паспорти прив'язки тимчасових споруд відповідно до вимог чинного законодавства.

12:41 31.05.2023

Запрошуємо!

Запрошуємо жителів і гостей міста Жашкова та громади на святкові заходи, приурочені Міжнародному дню захисту дітей, які відбудуться 1 червня о 15:00, локації КУ «Стадіон «Центральний»

15:05 29.05.2023

Цієї суботи пригадаємо 2022-й рік (відеозвіт міського голови Ігоря Цибровського)

7 травня о 18:00 міський голова Ігор Цибровський звітуватиме перед громадою про зроблену роботу за найважчий рік в історії вільної України. Як жила Жашківська міська територіальна громада, долаючи виклики, пов’язані з воєнним часом, які першочергові завдання реалізовувались, а які наміри довелося відкласти, але в жодному разі не відмінити, як усі гуртувалися, працювали задля наближення перемоги та забезпечення стабільного функціонування закладів соціальної сфери громади.

18:00 26.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь