A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення та звернення

                                   

До уваги споживачів Жашківського ВУЖКГ! 

У зв'язку з переходом на літній час та підвищенням температурного режиму, від 1 травня 2024 року автомобіль по збиранню та вивезенню твердих побутових відходів буде здійснювати надання послуг по приватному сектору з 6 години ранку.

11:43 17.04.2024

Увага! Формування складу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Черкаській ОДА

       На виконання пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 р. № 364 ,,Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевому органі виконавчої влади, органі місцевого самоврядування“ (далі – Типове положення) Черкаська обласна військова адміністрація формує склад координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Черкаській обласній державній адміністрації (далі – координаційна  рада).

14:25 22.03.2024

Давайте разом проведемо в останню путь Героя-земляка Ткачука М.О.

Додому на шиті повертається іще один наш мужній воїн Ткачук Микола Олександрович. Тож завтра, 21.03.24,  Жашківська громада проводжатиме його в останню дорогу. Героя-земляка о 9:40 зустрінемо та проведемо в Жашкові живим коридором шани – від автостанції вулицями: Захисників України, Соборна, Городищанська та Василя Стуса до виїзду з міста. Далі кортеж із воїном попрямує в рідне село Тетерівка, де о 10:00 земляка також зустрінуть живим коридором – від в'їзду в село вулицями Центральна та Шкільна до будинку №36, де проживав наш захисник. Об 11:00  відбудеться заупокійна служба за воїном. Опісля, орієнтовно 11:30  траурна процесія вирушить до місця останнього спочинку Героя – тетерівське кладовище, де відбудеться загальна церемонія прощання. Підтримаймо рідних у час скорботи! Вшануймо пам’ять вірного сина України та разом проведімо його в останню дорогу!  Слава Герою!

12:00 20.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь