Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Місто Героїв Макарів. Тут народжується честь

Місто Героїв Макарів. Тут народжується честь

Макарівщина фактично зупинила наступ ворожих військ на Київ. Колона пройшла місто, але до Фастівського району не дійшла і була розбита. Однак це далося макарівчанам великими втратами, як людськими, так і матеріальними.

10:11 11.04.2023

НА ШПАЛЬТАХ "ЖАШКІВЩИНИ". Із сесії міської ради. Оголошено конкурс на визначення опорного закладу загальної середньої освіти

НА ШПАЛЬТАХ "ЖАШКІВЩИНИ". Із сесії міської ради. Оголошено конкурс на визначення опорного закладу загальної середньої освіти

Минулого вівторка під головуванням очільника громади І.А.Цибровського продовжила роботу 25 сесія міської ради VIII скликання. Вшанувавши хвилиною мовчання пам'ять всіх загиблих українців в результаті збройної агресії росії, народні обранці приступили до розгляду питань порядку денного.

14:27 10.04.2023

Баскетболістки Жашкова вибороли срібло на виїзді!

Баскетболістки Жашкова вибороли срібло на виїзді!

 Перший день квітня баскетбольна команда дівчат, що тренується на базі Жашківського ліцею №1 у Володимира Чорного, провела у місті Богуслав, що на Київщині. Саме там наші баскетболістки, завдяки сприянню міського голови Ігоря Цибровського, начальника та спеціаліста ВКМПСТ Інни Білик і Костянтина Зволінського, представляли Жашківську територіальну громаду – на Відкритій першості з баскетболу серед дівчат закладів освіти Центрального регіону України, присвяченій 55-річчю КЗ КОР «Богуславський гуманітарний фаховий коледж імені І. С. Нечуя-Левицького.   Серед семи команд-учасниць, які заявилися на змагання, наші дівчата показали впевнену командну гру та неабияку волю до перемоги. Тож у результаті спортивних баталій, жашківчанки стали срібними призерками, поступившись в додатковий час 16:18 збірній команді м. Фастів.  Вітаємо команду з призовим місцем!  Дякуємо за те, що демонструють свою конкурентність та продовжують рухатися вгору, продовжуючи спортивні традиції Жашківського краю.

15:23 07.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь