Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

С. Чорний із с. Бузівка залишився вірний військовій присязі (ВІДЕО)

С. Чорний із с. Бузівка залишився вірний військовій присязі (ВІДЕО)

 Він був мирною людиною. Проте коли війна постукала у двері і прийшов його час боронити українську землю від російських загарбників, без вагань взяв до рук зброю.  Сергій Петрович Чорний (4.07.1971 р.н.) – проживав у Бузівці Жашківської міської територіальної громади, де його знали як добру, привітну людину, дбайливого господаря, порядного сім’янина, хорошого товариша та відповідального працівника. Працював здебільшого водієм у місцевих господарствах. А восени минулого року поповнив лави ЗСУ України.   Сергій Чорний – стрілець – помічник гранатометник відділення охорони взводу охорони роти охорони військової частини А2614 – перебуваючи в районі ведення бойових дій у с. Новобахмутівка Донецької обл., загинув, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше – життя.   Сьогодні Жашківська громада провела Героя в останню дорогу з усіма належними почестями. Прощалися із Сергієм Петровичем у рідній Бузівці.   Схиляють голови у скорботі та разом з усією громадою висловлюють щирі співчуття дружині, дітям, усім близьким і друзям міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат виконкому Жашківської міської ради.   Віримо, що жертовність Сергія Чорного була недаремною, як і жертовність Сина Божого, воскресіння якого лише підтверджує перемогу світла над темрявою. Нехай рідна земля буде нашому захиснику пухом, вічний сон – спокійним…  Вічна пам’ять Сергію Чорному…  Слава всім захисникам України!

21:50 15.04.2023

!Святкуймо Великдень безпечно! Звернення очільника Жашківської МТГ Ігоря Цибровського (ВІДЕО)

!Святкуймо Великдень безпечно! Звернення очільника Жашківської МТГ Ігоря Цибровського (ВІДЕО)

 У ніч із суботи 15 квітня на неділю 16 квітня комендантська година в Жашківській громаді діятиме без змін – з опівночі до четвертої ранку. Жодних послаблень безпекових заходів не буде. У цей час заборонено бути на вулиці та в громадських місцях. 

10:18 14.04.2023

Центральну площу міста прикрашатимуть великодні деревця (ВІДЕО)

Центральну площу міста прикрашатимуть великодні деревця (ВІДЕО)

 Жашківська громада поступово наповнюється великодньою атмосферою. У той час, коли ворог намагається знищити нашу ідентичність, нівелювати нашу культуру, ми демонструємо свою незламність і примножуємо національні звичаї. У закладах освіти та культури упродовж тижня проходять великодні майстер-класи та різні тематичні заходи. А працівники та вихованці КЗ «Жашківський МБК» за підтримки відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради, провели традиційний захід «Прикрась великоднє деревце», маючи на меті згуртувати жителів і гостей громади й додати бодай трішки позитивних емоцій у цей складний час.   Цьогоріч юні й дорослі аматори сцени та всі охочі оздоблювали нововисаджені сакури обабіч артоб’єкта «Я люблю Жашків». Святково вбрані деревця слугуватимуть окрасою міста впродовж Великодніх свят. І кожен, хто бажає, зможе долучитися до їх оздоблення, прив’язавши свою стрічку чи інший символічний елемент декору. Але за умови, що прикраси не пошкоджуватимуть гілочок молодих дерев.   Поважаймо працю тих, хто доєднався до створення атмосфери свята у місті!  Дякуймо ЗСУ за можливість продовжувати світлі традиції!

19:35 13.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь