A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення та звернення

Перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку

Відповідно до пункту 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР, затверджених постановою Ради Міністрів УРСР та Укрпрофради від 11.12.1984 № 470, виконавчий комітет Жашківської  міської ради  проводить перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку,  в ході  якої перевіряються їх облікові дані.

14:18 04.10.2022

Запрошуємо взяти участь у КРОС-ПОХОДІ «Золота осінь», який організовується за сприяння Жашківської міської ради, відділами освіти та культури спільно з Туристичним клубом «Блудний грунь»

Випробувати себе на міцність і витривалість пропонується командам структурних підрозділів апарату виконавчого комітету, виконкому, депутатському корпусу, працівникам освіти та культури, підприємств, що функціонують на території Жашківської МТГ, а також усім охочим до активного дозвілля жителям громади.

09:22 28.09.2022

До уваги мешканців міста!

У Жашкові відновлюється маршрут №1 по графіку, який діяв до введення правового режиму воєнного стану. Тож відсьогодні, 19.09.2022, перевезення пасажирів з понеділка по п’ятницю здійснюватиметься за наступним часом:

16:00 19.09.2022

Терміново на роботу потрібен ФРЕЗЕРУВАЛЬНИК ВИСОКОЇ КВАЛІФІКАЦІЇ

 Дочірньому підприємству «Жашківський завод важкого машинобудування» Акціонерного товариства «Перший Київський машинобудівний завод» (завод «Більшовик») терміново на роботу потрібен ФРЕЗЕРУВАЛЬНИК ВИСОКОЇ КВАЛІФІКАЦІЇ.

09:45 19.09.2022

УВАГА! Тимчасове припинення газопостачання в багатоквартирному будинку по вул. Перемоги № 36А

«Жашківське відділення» - філія АТ «Черкасигаз» повідомляє, що в зв’язку з проведенням ремонтних робіт на ввідному газопроводі до багатоквартирного житлового будинку за адресою м. Жашків, вул. Перемоги, буд. № 36А 15.09.2022р. з 9:00 до 17:00 буде припинено газопостачання в квартирах мешканців вказаного будинку.

11:45 12.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь