A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Жашківській громаді відкрили Алею Слави Героїв (ВІДЕО)

У Жашківській громаді відкрили Алею Слави Героїв (ВІДЕО)

За ініціативи міського голови Ігоря Цибровського та за погодження родин полеглих захисників України, у центральній частині міста встановили куби з фотопортретами Героїв-земляків, які загинули в російсько-українській війні, починаючи з 2014 року. Наразі на кубах розміщені 44 світлини загиблих бійців з Жашківської територіальної громади, а також інформація про те, де вони служили та за яких обставин віддали своє життя за волю України й майбутнє її народу.  На цьому місці, яке сьогодні є меморіальним осередком громади, 21липня зібралися на символічному заході представники влади, духовенства, рідні та близькі воїнів, аби згадати їх у молитві, поіменно вшанувати їхню пам’ять хвилиною мовчання та покладанням квітів. 

19:54 21.07.2023

На часі – урегулювання дорожнього руху та безпека пішоходів (ВІДЕО)

На часі – урегулювання дорожнього руху та безпека пішоходів (ВІДЕО)

В місті продовжують вдосконалювати схему дорожнього руху. За ініціативи міського голови Ігоря Цибровського та підтримки депутатського корпусу в Жашкові встановлено додаткові світлофорні об’єкти. Зокрема, регульованими стали транспортні та пішохідні потоки на перехрестях вулиць Захисників України – Миру та Лікарняна – Перемоги. Наразі монтажні роботи завершено та проведено пусконалагоджувальні. Залишається лише дооблаштувати територію та встановити огорожі. 

19:22 20.07.2023

З турботою про ЗСУ та вірою у «переможне завтра!» (ВІДЕО)

З турботою про ЗСУ та вірою у «переможне завтра!» (ВІДЕО)

 «Якщо тил забуде, що є фронт, фронт буде там, де тил!» Відрадно, що більшість мешканців Жашківської громади взяли цей вислів у час війни за життєве кредо й у співпраці з Жашківською міською радою та безпосередньо Ігорем Цибровським докладають зусиль до наближення перемоги у тилу.   

14:41 19.07.2023

У Вільшанці провели благодійний захід на підтримку української армії (ВІДЕО)

У Вільшанці провели благодійний захід на підтримку української армії (ВІДЕО)

Коли гримлять гармати – музи не мовчать. Бо не може митців, як власне й кожного українця, не хвилювати ота вселюдська біда, яка розгорнулася за кремлівським сценарієм в нашій державі. З таким переконанням аматори сцени с. Вільшанка тримають свій культурний фронт, а разом із ними всі активні односельці, які гуртуються з перших днів війни у протистоянні ворогові, допомагаючи Жашківській міській раді та іншим волонтерським осередкам підтримувати ЗСУ.   

12:50 18.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь