A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДЯКУЄМО ТА ВІТАЄМО! (ВІДЕО)

Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, безпека і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, сьогодні ми відносно спокійно живемо в Жашківській громаді. Серед когорти тих сміливців, які взяли до рук зброю і присягнули на вірність Батьківщині, чимало наших земляків – жителів Жашківської громади. І ми шануємо кожного, хто виборює для України перемогу! 

18:10 16.06.2023

Перемоги юних танцівників Жашківської громади!

Хореографічні колективи КЗ «Жашківський МБК» «Веселка» та «ONYX» завершили танцювальний сезон яскравими перемогами на наймасштабнішому фестивалі фарб та дитячого сучасного танцю Центральної України «Holiday Dance Festival 2023».

10:49 16.06.2023

Комунальні будні Жашківської громади (ВІДЕО)

- Завершено поточний ремонт доріг з твердим покриттям по селах Жашківської МТГ. Пріоритетність вулиць, які першочергово потребували підсипки піщано-щебеневою сумішшю та влаштування грейдерною технікою, визначалася за поданням і пропозиціями старост сіл.

14:19 15.06.2023

У Жашківській громаді на потреби ЗСУ передали великий пасажирський автобус (ВІДЕО)

Жашківська міська рада на чолі з Ігорем Цибровським не припиняє роботу, спрямовану на підтримку української армії. Тож поступово, в міру можливостей, у співпраці з небайдужими підприємцями й при підтримці активних жителів територіальної громади закриваються запити, які надходять від військових.  Серед останніх – необхідність автобуса для перевезення українських бійців при зміні місця дислокації для виконання бойових завдань. Транспорт, наданий керівником ПП «Автотранзит» Сергієм Бакалом, завдяки сприянню Ігоря Цибровського привели в «бойову готовність» і днями передали військовим спецпризначенцям.

16:09 14.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь