Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення та звернення

Надання психологічної підтримки фахівцями (консультантами) КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Жашківської міської ради на період воєнного стану

  У приміщенні Відділу освіти за адресою м.Жашків, вул.Соборна,56 фахівцями (консультантами) Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Жашківської міської ради надаються (безкоштовні) психологічні та психотерапевтичні послуги дітям з особливими освітніми потребами, а також тимчасово переміщеним особам.

14:09 29.03.2022

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

  В умовах воєнного стану на території Жашківської міської територіальної громади діють усі соціальні гарантії, котрі були започатковані на початку 2022 року, а саме продовжуються виплати:

14:08 29.03.2022

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» апарату виконавчого комітету Жашківської міської ради повідомляє

  У зв’язку з великою кількістю охочих отримати довідку внутрішньо переміщеної особи, прийом громадян працівниками ЦНАПу проводитиметься за попереднім записом.

14:07 29.03.2022

 Жашківське виробниче управління житлово-комунального господарства доводить до вашого відома:

  Оплатити квитанції за отримані послуги з водопостачання, водовідведення та вивозу твердих побутових відходів можна в касі підприємства з 8:00 до 12:00, з понеділка по п’ятницю.

12:19 21.03.2022

Шановні мешканці Жашківської МТГ 

  Усім нам важливо, щоб комунальні підприємства працювали. А для цього їм потрібні кошти. Щомісяця житлово-комунальне господарство, тепловики, газовики, водоканал отримують від нас із вами плату за спожиті послуги. Просимо усіх, ХТО МАЄ ТАКУ МОЖЛИВІСТЬ, посприяти подальшій, безперебійній роботі підприємств громади, здійснивши проплати. Зокрема це можна зробити у відділеннях Укрпошти або ж іншим, звичним для вас, способом.

15:56 19.03.2022

Щодо взяття на облік дитини (внутрішньо переміщеної) 

   З метою забезпечення безпеки дітей, мінімізації ризиків, пов’язаних із воєнними діями, що відбуваються на території України Служба у справах дітей Жашківської міської ради веде облік дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, влаштованих до дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей, сімей опікунів/піклувальників, патронатних сімей та дітей без батьків, законних представників (переміщуються у супроводі уповноваженої батьками особи), які прибули до Жашківської міської територіальної громади з інших регіонів (будь-яких).

15:30 19.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь