A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили нашого земляка К.М. Водоп’яна (ВІДЕО)

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили нашого земляка К.М. Водоп’яна (ВІДЕО)

 26 вересня, за участі депутатів і працівників апарату виконавчого комітету Жашківської міської ради, сім’ї загиблого захисника України із Жашківської громади Костянтина Водоп’яна вручили посмертну нагороду. Урочисту й водночас скорботну місію взяли на себе міський голова Ігор Цибровський і заступник начальника 2 відділу Уманського РТЦК та СП - начальник відділу обліку мобілізаційної роботи майор Олександр Беклеміщев. Засвідчивши свою повагу та вдячність батькам, посадовці вручили Ірині Олексіївні та Миколі Володимировичу орден «За мужність» ІІІ ступеня, яким відповідно до Указу Президента України, був нагороджений (посмертно) їх син.

17:44 26.09.2023

Для боротьби із загрозою з повітря

Для боротьби із загрозою з повітря

Мали звернення від керівництва та особового складу військової частини А 1606 щодо сприяння у забезпеченні мобільно-вогневої групи, яка несе службу на бойових позиціях країни, технічними засобами. Днями й цей запит вдалося закрити та вже сьогодні міський голова Ігор Цибровський передав командиру Олексію Базилевському тепловізор, бінокль, ліхтар і лазерну указку – все те, що допомагатиме у виявленні та знищенні ворожих БПЛА.

18:29 22.09.2023

На шляху до Перемоги: благодійний захід на підтримку ЗСУ в Сорокотязі (ВІДЕО)

На шляху до Перемоги: благодійний захід на підтримку ЗСУ в Сорокотязі (ВІДЕО)

 Війна показала, що українці ‒ сильна, незламна нація. Ми спільно протистоїмо ворогу, кожен на своєму фронті. І мешканці Сорокотяги не є винятком – одні воюють зі зброєю в руках, інші – в тилу наближають перемогу: плетуть маскувальні сітки для захисників, готують і передають гостинці, донатять на ЗСУ та охоче долучаються до всіх доброчинних ініціатив. Підтримали й відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради, організувавши в селі культурно-благодійний захід, який провели в рамках відзначення Дня Незалежності України, Дня народження рідного краю та підтримки української армії.   

12:44 22.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь