A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Автопідсилення для захисту неба (ВІДЕО)

Автопідсилення для захисту неба (ВІДЕО)

 Транспорт для наших військових – не забаганка, а вимога суворого воєнного часу. Від його наявності та функціональності залежить і якість виконання бойових завдань. Зокрема й тих, що стосуються захисту від ворожих повітряних атак.   

13:43 20.10.2023

Міжнародний день музики – з музикою (ВІДЕО)

Міжнародний день музики – з музикою (ВІДЕО)

 Саме так цьогоріч зустріли свято у мистецькому осередку Жашківської МТГ, для вихованців і працівників якого музика – це життя. Цей день був заснований у далеких 70-х, але його вперше відзначили у 1975 році, пропагуючи мистецтво без кордонів, мистецтво, як символ миру, поваги до національних культур і всесвітнього творчого взаємозв’язку. 

15:13 18.10.2023

«Жашківські вовки» знову підкорюють спортивні вершини

«Жашківські вовки» знову підкорюють спортивні вершини

13-14 жовтня 2023 року в  м. Черкаси відбувся відкритий Кубок Черкаської області з Греплінгу. Жашківську міську територіальну громаду представила команда «Жашківські вовки» - вихованці гуртка «Панктратіон» (кер. Сергій Москаленко) Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки Жашківської міської ради. У видовищних і запеклих сутичках наші юні борці отримали гарні результати. Переможцями стали: Нормуратов Артем - ліцей №2; Стогній Антон - ліцей №1; Склярук Олександр - ліцей №1; Фіналісти: Чабан Анастасія - ліцей №1; Смотрич Олексій - ліцей №1; Стогній Юрій - ліцей №1; Грабенко Максим - Військовий Ліцей ім. Богуна. Четверте місце у своїй ваговій категорії посів Хрущов Артем. Гідно презентували себе: Дучак Єгор, Нормуратов Олександр, Яцула Віталій, Роман Солонько, Карпенко Святослав. Той, хто робить крок вперед – неодмінно досягає успіху! Головне – рухатися далі та не зупинятися. Вітаємо всіх учасників Кубка області з гідними результатами!  Дякуємо Сергію Васильовичу та всій команді ДЮКФП за фізичний розвиток дітей і популяризацію єдиноборств на теренах Жашківської громади!

17:35 17.10.2023

Напрацьовано алгоритм роботи в критичних ситуаціях і перевірено готовність всіх служб до роботи в холодну пору

Напрацьовано алгоритм роботи в критичних ситуаціях і перевірено готовність всіх служб до роботи в холодну пору

Україна входить в осінньо-зимовий період. За різними оцінками, ця зима може бути не менш, а то і більш, складнішою за минулу. У Жашківській міській територіальній громаді, під керівництвом і чітким контролем міського голови Ігоря Цибровського,  готуються до розвитку будь-яких подій, що можуть призвести до порушення нормальних умов життєдіяльності населення. 

11:14 17.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь