A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Учень Мистецької школи – у п’ятірці стипендіатів голови Черкаської ОВА

З метою підтримки та стимулювання талановитих дітей, які мають високий рівень освітніх здобутків, кілька років тому заснована стипендія голови  Черкаської ОДА, яку щороку отримують 5 кращих учнів області. Обирає стипендіатів спеціальна комісія з урахуванням їхніх особистих досягнень у навчальних, науково-дослідних, літературно-мистецьких, музичних і спортивних справах.  В цю п’ятірку цього року потрапив і наш земляк – учень відділу народних інструментів КЗ «Мистецька школа» Жашківської міської ради Артур Андрікевич.

17:02 12.02.2024

Волейбол, шахи та настільний теніс: зі спортивного життя Жашківської громади

Попри воєнний стан у Жашківській громаді намагаються підтримувати масовий спорт, дбаючи про фізичне та ментальне здоров’я своїх мешканців. Щороку відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради затверджується календарний план проведення спортивно-масових заходів, який у міру можливостей, зокрема сприятливої безпекової ситуації, реалізовується – з урахуванням вимог воєнного часу.

15:00 12.02.2024

«ДІАЛОГ. ВЛАДА – ГРОМАДА» (9.02.2024 р.) (ВІДЕО)

Враховуючи активність громадян у соціальних мережах, що переважає особисті звернення до міської ради, міський голова Ігор Цибровський вважає за доцільне додатково комунікувати з жителями громади у формі відеозвернень та пояснень з приводу тих питань та зауважень, що виникають у активних дописувачів.  Серед порушених тем наразі:

15:10 09.02.2024

Підприємницькі ініціативи в час війни – запорука сталого функціонування громади (ВІДЕО)

 Кожна гривня сплачених податків – запорука нашої економічної стійкості – стійкості тилу, який підтримує ЗСУ. Приємно, що в такий скрутний час є підприємства, які зуміли втримати свої позиції та продовжують розвиватися. Зокрема на території Жашківської МТГ це завод з виробництва напоїв ТОВ «Нові Продукти Україна» та броварня «New Brew», що входять до складу ГК «Нові Продукти».  

09:55 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь