A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Заклади освіти громади отримали шкільні меблі від БФ «Нова Громада» (ВІДЕО)

 Матеріально-технічна база закладів освіти Жашківської громади продовжує оновлюватися. Сприяють цьому як міський голова Ігор Цибровський, депутати міської ради, так і представники місцевого бізнесу. Серед них і директор з виробництва ТОВ «Нові продукти Україна» Віктор Погорілий. Як керівник соціальних проєктів Благодійного фонду «Нова Громада», Віктор Григорович потурбувався про оновлення меблевого інвентаря в Жашківських ліцеях. Шкільні парти та стільці з регульованою висотою отримали ліцей №2 (13 комплектів) та ліцей №3 (11 комплектів). Загальна вартість такого облаштування склала 85 464 грн. 

20:06 27.02.2024

Майстри шкіряної рукавички громади – чемпіони та призери області з боксу

Днями відбувся чемпіонат Черкаської області з боксу серед юніорів та юніорок. Мета змагань – сформувати збірну найсильніших боксерів Черкащини, які відстоюватимуть честь області на чемпіонаті України.

13:10 27.02.2024

Поранений захисник із Жашкова отримав державну відзнаку (ВІДЕО)

 23 лютого на початку чергового засідання виконавчого комітету Жашківської міської ради відбулась урочиста та хвилююча подія. Пораненому у боях за Україну жашківчанину Андрію Шкільнюку вручили відзнаку Міністерства оборони України – медаль «За поранення». Почесну місію виконали начальник 2 відділу Уманського РТЦК та СП підполковник Валерій Коврик та голова Жашківської територіальної громали Ігор Цибровський, подякуваши солдату за особисту мужність та героїзм, самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та зразкове виконання військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя.   

16:06 26.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь