A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашкові планується будівництво сучасного стадіону

Дата: 06.02.2020 13:48
Кількість переглядів: 2786

4 лютого у Жашкові відбулася робоча зустріч за участю міського голови Ігоря Цибровського, депутата Черкаської обласної ради Віктора Вусика, спеціалістів відділів і депутатів Жашківської міської ради та начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації Максима Зеленського. Зустріч відбулася за ініціативи Ігоря Цибровського та Віктора Вусика.

Мету свого візиту до Жашківської громади Максим Зеленський так: «Відповідно до програми дій Президента України Володимира Зеленського,  планується будівництво 100 шкіл, 100 дитсадків і 100 стадіонів. Основна мета моєї поїздки до Жашкова – дізнатися, чи є можливість у вашому місті розмістити такий сучасний стадіон, як налаштована на співпрацю місцева влада, чи використовуватиметься потенціал такого об’єкту. І, як на мене, Жашків цілком може претендувати на новий спортивний об’єкт».

У Жашківській ОТГ активно ведеться робота, спрямована на виховання здорового, фізично загартованого покоління. А без належної інфраструктури це втілити не можливо. Тому збільшується кількість майданчиків, вуличних тренажерів, заклади освіти забезпечуються необхідним інвентарем, проводяться спортивні, туристичні, спортивно-патріотичні заходи.

Новий стадіон став би суттєвим доповненням інфраструктури громади, зауважує міський голова Ігор Цибровський: «Враховуючи обмежене фінансування, ми підшуковуємо можливості залучити кошти з інших джерел. От і покладаємо надії на цей проект – будівництво міні-стадіону, який включатиме багатофункціональний майданчик із поліуретановим покриттям і бігову доріжку.

Безперечно, це потребує співфінансування з місцевого бюджету, близько 30-40 %. Але міська рада піде на це, щоб забезпечувати умови для охочих займатися фізичною культурою і спортом.

Наразі розглядаються варіанти місць будівництва майданчика. Важливо, щоб він був зручний для відвідування усіх верств населення».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь