A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Творчий звіт ансамблю гармоністів та роковини його керівника Івана Сухого (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 22.01.2020 12:09
Кількість переглядів: 952

Фото без опису20 січня відбувся творчий звіт за рік Зразкового дитячого ансамблю гармоністів Мистецької школи Жашківської міської ради, керівником якого є музикант, пісняр, педагог, Заслужений працівник культури України, почесний громадянин міста Жашків - Іван Сухий.

Традиційно звіт проходить у форматі концерту, який завершується колядками та щедрівками. Присутні на заході члени батьківського комітету, прихильники колективу мали нагоду дізнатися про життя ансамблю гармоністів, його досягнення за рік. Зокрема, упродовж 2019 року вихованці Івана Івановича взяли участь у 192 конкурсах і фестивалях. 101 із них – всеукраїнського та міжнародного рівня, і в усіх жашківські гармоністи здобували призові місця чи абсолютну перемогу в формі гарн-прі. Участь в окремих творчих змаганннях жашківські музиканти мали змогу взяти завдяки сприянню міського голови Ігоря Цибровського та підтримки депутатського корпусу Жашківської міської ради: з бюджету громади було виділено 62 083 грн.

Цього дня гості вітали Івана Сухого і з днем народження, який він святкує 19 січня. Запрошений на концерт міський голова Ігор Цибровський подякував іменинникові за сумлінну працю з дітьми, за те, що завдяки їхній музиці про Жашків знають далеко за його межами. Вітали Івана Івановича і директор Мистецької школи Вікторія Бакуменко та начальник відділу освіти Валентина Савицька.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь