A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Учасниці тріо «Трояна» на львівській сцені

Дата: 28.11.2019 16:07
Кількість переглядів: 947

Як уже повідомлялось раніше, у жовтні учасниці тріо «Трояна» Жашківського міського будинку культури (керівник – Заслужений працівник культури України, музикант, композитор, педагог – Володимир Гребенюк) брали участь у IV Відкритому фестивалі-конкурсі виконавців української естрадної пісні імені Назарія Яремчука «Пісня буде поміж нас», що проходив у м.Вижниця Чернівецької області. А вже 19 листопада, за підтримки міського голови Ігоря Цибровського та відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради, вокалістки вийшли на сцену Львівської  національної філармонії. Уперше, в історичному легендарному Львові, було проведено гала-концерт згаданого фестивалю. У ньому взяли участь переможці  всіх чотирьох років.

    Організатором масштабного заходу став відомий український артист Орест Цимбала. Завдяки зусиллям  художнього керівника Ольги Дроняк,  провідного методиста Ватаманюк Анни Вижницького РБК та Київської письменниці Наталії Рахманюк  писався сценарій до гала-концерту. А Михайло Ковалюк, в прямому розумінні слова, закохав у себе публіку неймовірними жартами по-коломийськи. Для участі в цьому заході було вибрано найталановитіших виконавців і найкращі твори, переважно - пісні Назарія Яремчука.

     Не залишилися непоміченими і жашківські виконавиці пісень –солодкоголосі та харизматичні.

   Як зауважують учасниці тріо «Трояна», отримали велике задоволення із гала-концерту – талановитих виконавців, вдячної публіки, родинної атмосфери та професійної організації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь