A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

"Є в селі чудовий куточок, звуть «Сонечко» наш дитсадочок"

Дата: 04.11.2019 09:49
Кількість переглядів: 844

Фото без опису24 жовтня в ЗДО «Сонечко» с. Скибин пройшов День відкритих дверей під назвою «Є в селі чудовий куточок, звуть «Сонечко» наш дитсадочок…».


Основною метою заходу було ознайомлення батьків з роботою дошкільного закладу з проблеми національно-патріотичного виховання дошкільнят на традиціях рідного краю, над якою плідно працюють педагоги ЗДО вже третій рік. Робота педагогічного колективу була спрямована на виконання запланованих заходів, а саме проведенні музичних розваг на осінню тематику:
- група «Калинка» - «Осіння казка»;
- група «Ромашка» - «Осінь в гості завітала»;
- група «Капітошка» - «Осінній ярмарок».
В цей день до  «Сонечка» завітали гості з міських садочків: ЗДО №5 «Дзвіночок» та ЗДО №6 «Золотий ключик».
Всі заходи, режимні моменти дали змогу всебічно познайомити батьків, колег з умовами перебування дітей у закладі дошкільної освіти, переглянути організацію тематичних заходів, обмінятись думками і поділитись досвідом роботи з питання організації Днів відкритих дверей та залучення батьків до спільної організованої діяльності в дитсадку.
Упродовж дня батьки та гості мали можливість відвідати різноманітні заходи, зокрема: режимні моменти (музичну ранкову гімнастику «Вверх – вниз», вихователь Коберник Т.О.); попрацювати разом з батьками молодшої та середньої груп на майстер-класі «Осінній листопад» (вироби з солоного тіста, вихователь Загарія Є.С.); прослухати консультацію «Ознайомлення зі звичаями, традиціями, обрядами українського народу» ( вихователь Воли -нець О.А.); переглянути казочку на новий лад «Як скибинський господар Опанас посадив ананас» (музичний керівник Лесик Т.М., вихователь Зага - рія Є.С.); побувати на осінній фотосесії «Осінь - 2019» ( батьки та діти старшої групи). І окрасою всіх заходів була Осіння ярмарка у групі старшого віку ( вихователь Коберник Т.О., музичний керівник Лесик Т.М.), де дошкільнята купували товар, розповідали про український національний одяг, співали запальних пісень козачата та мелодійних пісень про Україну дівчатка, танцювали з прапорцями та осінніми листочками, грали на шумових музичних інструментах, а батьки частувалися смачними ставами української національної кухні, які люб’язно принесли з собою.
Гості та батьки мали змогу переглянути виставку рукотворів дітей, батьків та педагогів на тему «Дива природи».
Спілкування з батьками, гостями протягом дня пройшло в доброзичливій, теплій, дружній атмосфері. Наприкінці заходів всі присутні подякували працівникам закладу та побажали творчих успіхів у роботі.

 

Інформація - Лариса Поліщук, директорка ЗДО «Сонечко» с. Скибин



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь