A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Поточний ремонт дороги на вул.Вишневій, м.Жашків (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 12.10.2019 12:29
Кількість переглядів: 593

Фото без описуЦього тижня на вулиці Вишневій міста Жашків проводився поточний ремонт дороги методом підсипання сумішшю гранвідсіву.
У бюджеті громади передбачено близько 840 тисяч гривень на поточний ремонт доріг на вулицях Ю.Кондратюка, І.Сірка, Вишневій у Жашкові та на вулиці Садовій у Литвинівці. Передбачається, згаданий метод ремонту дорожнього покриття застосовуватиметься на бічних дорогах.


На поліпшення стану доріг та благоустрій у громаді міською радою спрямовуються фінанси із усіх можливих ресурсів. Зокрема, і субвенцію на формування інфраструктури ОТГ, що надходить із державного бюджету, цьогоріч вирішили спрямувати на придбання техніки. Тож, передбачається, автопарк Жашківського виробничого управління житлово-комунального господарства поповниться грейдером. Завдяки цій техніці вдасться якісно обслуговувати дороги на периферії міста і в селах. 
Варто зауважити, по вулиці Вишневій за кошт депутатського фонду депутата Наталії Сухоносової було розроблено проект капітального ремонту дорожнього покриття, із яким міська рада зверталася до Кабміну з проханням виділити кошти із державного бюджету. На жаль, на проект не було профінансовано, тому сесійно було прийнято рішення вділити кошти із бюджету громади на поточний ремонт.
Як наголошує міський голова Ігор Цировський, пріоритетна мета влади громади – асфальтовані дороги в усій ОТГ. Та оскільки провести капітальний ремонт усіх доріг одночасно не дозволяє наповнення бюджету, наразі проводиться поліпшення доріг дешевшими методами.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь