A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській громаді привітали бібліотекарів із професійним святом

Дата: 01.10.2019 09:29
Кількість переглядів: 883

Що означає бути бібліотекарем? Частіше всього відповідають однаково – видавати книги читачам. Більшість людей вважають, що робота бібліотекаря проста й одноманітна, що в книгозбірні може працювати будь-хто, і дуже дивуються, коли дізнаються, що бібліотечна професія потребує підготовки та знань.

В давнину бібліотеку називали аптекою для душі. І нині сучасні книгозбірні - це місце зустрічі не тільки з книгою, а й з однодумцями, людьми мистецтва і науки, осередок відпочинку, дозвілля, творчості.

30 вересня – у Жашківській громаді привітали бібліотекарів із професійним святом.

Фото без описуОрганізатори (Жашківська міська рада та відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму) доклали максимум зусиль аби зробити цей день для хранительниць книжкових храмів особливим. А тому про кожну із них було сказано багато позитивних слів, кожну обдаровано.

Працівників книгозбірень в цей день вітав міський голова Ігор Цибровський, начальник відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Інна Білик, колеги із Жашківської районної бібліотечної системи – директор Валентина Марчук та методист Тетяна Сілецька. Музичні презенти винуватцям свята підготували: мішаний квартет «WORLD OF FOUR» та жіноче тріо «Трояна» Жашківського міського будинку культури (кер.Гребенюк В.Я.), музикант, Заслужений працівник культури України Володимир Гребенюк та юний поет Віталій Білозір.

Така увага до бібліотекарів розчулила їх і подарувала позитивний настрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь