A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жителі Литвинівки святкували День села

Дата: 28.09.2019 15:14
Кількість переглядів: 847

В суботу 21 вересня в с. Литвинівка відбулося святкування ДНЯ СЕЛА під назвою «Люблю свій край, люблю свою родину», на яке завітали його жителі та гості.

Вітали Литвинівську сільську громаду настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Литвинівка протоієрей отець Сергій, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Жашківської міської ради Тернавська Олена Василівна, виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації та депутат Жашківської міської ради Барабаш Юрій Володимирович, директор ПСП «Аскольд-Агро» та депутат обласної ради Вусик Віктор Миколайович, Генеральний директор іноземного підприємства «Агро-Вільд Україна» Вільд Бертольд Карл Алоїс, начальник відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму  Жашківської міської ради Білик Інна Юріївна, голова ветеранської організації с. Литвинівка Половінська Діна Тимофіївна та господиня свята -  виконуюча обов'язки старости Литвинівського старостинського округу Жашківської міської ОТГ Чернега Інна Олександрівна.

   Храмове свято пройшло насичено та цікаво. На свято було запрошено керівників сільських установ та приватні підприємці, яким вручалися подяки за їхню сумлінну працю та активну участь в житті села. Вітали  подарунками найстарших жителів села, подружні пари які прожили в шлюбі 50 років, та діток, які народилися в 2019році.

       Святкова  програма перепліталася піснями, колоритними танцями, віршами, гуморесками та драматичною постановкою. Святковий настрій заходу створили Литвинівський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок», Литвинівський заклад загальної середньої освіти І-ІІступенів, Народний аматорський хоровий колектив ветеранів праці «Ветеран» Жашківського районного будинку культури, Народний хореографічний колектив «ЕДЕМ» Жашківської мистецької школи, жіночий вокальний ансамбль «Мрія» та мішаний квартет Жашківського міського будинку культури, дует в складі сестер Підгаецької Лідії та Галаєвої Наталії, працівники та аматори Литвинівського сільського будинку культури.

      Пригощали всіх смачною юшкою та кашею, працювала торгівля та організовано було розваги для малечі(батут, гірка, солодка вата).

      Дякуємо відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради, Іноземному підприємству «Агро-Вільд Україна», та ПСП «Аскольд-Агро» за виділені кошти для проведення свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь