A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 24.09.2019 15:35
Кількість переглядів: 584

Фото без опису20 вересня відбулося 12 засідання виконавчого комітету Жашківської міської ради.

У відповідь на лист начальника Жашківського відділення поліції Уманського відділу поліції Головного управління національної поліції в Черкаській області  Бриндака О.П. щодо скасування або обмеження терміну дії дозволів на виїзну торгівлю особам, які здійснюють її на тротуарі та пішохідній зоні перехрестя вул. Соборна – вул. Захисників України, виконкомівцям довелося вирішувати проблему скупчення автомобілів біля центральної площі Жашкова. Оскільки на площі ведеться виїзна торгівля, потенційні покупці-автолюбителі зупиняють поблизу автівки, що, на думку поліції, може спровокувати аварійну ситуацію.

Поспілкувавшись із торговцями, учасники засідання зійшлися на тому, що підприємці мають інакше розміщувати свої ятки. Також виконкомом було збільшено і плату за використання об’єктів благоустрою для здійснення торгівельної діяльності на території міста.

Також виконкомівці обговорили цього дня питання виділення коштів на закупівлю необхідного для облаштування відокремленого підрозділу, у якому працюватиме поліцейський Жашківської ОТГ. Кабінети для цього виділені в приміщенні колишнього готелю «Жашків». Тож як тільки шляхом конкурсу буде відібрано поліцейського, він уже матиме місце для роботи.

Погодили учасники засідання розміщення конструкцій із примусового обмеження швидкості по вулиці Черкаській, де доволі інтенсивний автомобільний рух та встановлення обмежувальних дорожніх знаків в ОТГ.

І вже традиційно погодили надання матеріальної допомоги жителям громади, котрі потрапили в складні життєві умови чи мають тяжке захворювання. Заяв від таких громадян, на жаль, все більшає.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь