A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Скибині та Литвинівці проводяться роботи з вуличного освітлення

Дата: 29.08.2019 16:13
Кількість переглядів: 772

Фото без описуВ переліку важливих питань, які стосуються розвитку інфраструктури Жашківської міської ОТГ – вуличне освітлення. Центр громади у свій час було освітлено на 100 %, тож, розуміючи, що освітлення- це ще й безпека руху пішоходів і водіїв та попередження злочинності, влада організовує роботи з освітлення в селах, котрі увійшли до складу ОТГ. Зоарема, минулого тижня розпочато втілення в життя проекту у  Скибині.

Проблема з освітленням у Скибині, в силу певних обставин,  не вирішувалась упродовж кількох десятків років, власне як і ряд інших нагальних питань на території села. Лише після створення Жашківської ОТГ, куди увійшов Скибин, видно реальні зрушення в покращенні соціальної сфери та інфраструктури. В тому числі і проведення освітлення.

Освітлені вулиці- задоволення недешеве. Тому якість є основною вимогою до виконавців робіт. В даному випадку співпраця Жашківської міськради з підрядною організацією, що наразі задіяна, вже перевірена роками. Тим не менш, голова ОТГ продовжує особисто контролювати роботи, які ведуться.

Поза увагою не залишилась і Литвинівка, зокрема розпочато роботи на тих вулицях, які приєднані до підстанції №41. Сьогодні до Литвиївки виїжджала робоча група за участі представника підрядної організації, інспектора з технагляду, начальника Жашківського ВУЖКГ Миколи Муштаєва та на чолі з міським головою Ігорем Цибровським. Спілкувалися із в.о.старости Інною Чернегою щодо обрізки дерев, котрі перешкоджають процесу освітлення, монтажу ліній тощо. Також учасники робочої гркпи пояснювали населенню, що можливі тимчасові відключення електроенергії. Та до таких тимчасових незручностей місцеві ставляться з розумінням.

Таким чином, обіцяні міським головою Ігорем Цибровським на загальних зборах села роботи з освітлення Литвинівки виконуються.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь