A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Відбулася зустріч Валентина Ничипоренка з громадянами

Дата: 19.07.2019 20:07
Кількість переглядів: 414

Фото без опису17 липня в Жашківському районному будинку культури імені П.Демуцького відбулася зустріч народного депутата України Валентина Ничипоренка із громадянами. Валентин Миколайович щороку звітує перед жителями усіх населених пунктів округу про свою депутатську діяльність, дає відповіді на їхні питання. Вважає, саме таке безпосереднє спілкування з громадянами дає можливість визначити потреби і проблеми як окремої громади, так і українців загалом.

У ході зустрічі Валентин Ничипоренко розповів про свою законотворчу діяльність. Зокрема, про те, що є автором та співавтором багатьох законопроектів. Серед них - спрощення оформлення спадщини для найближчих родичів спадкодавця та надання права місцевим радам передавати у власність або в користування землі державної власності. Як зауважує нардеп, більшість із розроблених чи підтримуваних ним законопроектів досі не подані до розгляду. Зокрема, такі, що скасовують пенсійну реформу, адже вважає її неприпустимою. Вважає, що медична та освітня реформи нищать інфраструктуру в селах і райцентрах.

Окреслив свою категорично негативну позицію щодо підвищення заробітної плати депутатам та щодо продажу землі. Присутні в залі мали можливість ставити питання і отримувати відповіді на них. Зокрема, жашківчан турбували мала кількість виробничих підприємств, робочих місць, якість води тощо. Дякували народному депутатові за підтримку онкохворих дітей, навчальних закладів, сприяння у виділенні коштів із держбюджету на ремонт доріг та водогону в Жашкові. Валентин Миколайович подякував за співпрацю міському голові Ігорю Цибровському, котрий, як зауважив народний депутат, дуже наполегливо трудиться над покращенням життєдіяльності громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь