A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Благоустрій доріг, місць відпочинку та занять спортом (ВІДЕО)

Дата: 02.07.2019 23:32
Кількість переглядів: 715

Безпека дорожнього руху в Жашківській об’єднаній громаді є одним з важливих пріоритетів в роботі місцевої влади. Тому особливу увагу тут приділяють ремонту доріг, належному освітленню вулиць, облаштуванню пішохідних переходів, нанесення розміток та встановлення відповідних дорожніх знаків. Наразі у місті облаштовуються  підвищені пішохідні переходи.

Особлива увага влітку прикута і до створення та облаштування для місцевого населення відпочинкових зон. Одним з наймасовіших місць активного відпочинку та занять спортом у Жашкові є стадіон імені Юрія Гагаріна, який до недавнього часу знаходився на балансі районної ради. Та тільки-но стадіон було передано у власність громади, а саме в підпорядкування відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міськради, тут активно почали працювати над приведенням його в належний стан.

Змістовно взялися у міській раді і за облаштування відпочинкової зони  біля однієї з водойм у мікрорайоні Цукрозавод. Так, як це місце доволі популярне серед жашківчан, тут полюбляють влаштовувати пікніки, проводяться масові розважальні заходи, купаються діти, дорослі займаються любительською риболовлею, то вирішили привести його до ладу.

Детальніше - у відеоматеріалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь