A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Турзліт Жашківської громади (ВІДЕО)

Дата: 19.06.2019 08:47
Кількість переглядів: 844

Фото без опису15 червня стадіон ім.Юрія Гагаріна в Жашкові зібрав чимало любителів активного відпочинку, змістовного дозвілля та дружнього спілкування:   цього я тут проходив І-ий відкритий туристичний зліт працівників структурних підрозділів міської ради, депутатського корпусу, освіти, культури  та жителів усієї Жашківської ОТГ.

Організатори заходу (відділ культури молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської МР  та Жашківський туристичний клуб «Блудний грунь») мали на меті згуртування громади через спортивно-туристичні змагання. До участі у Фото без описузапрошували команди, учасники яких не молодші 2000 року народження, таким чином популяризуючи туризм серед дорослого населення громади. І, варто зауважити, бажаючих взяти участь виявилось чимало. Загалом 10 команд, які презентували освітяни, колектив апарату виконкому Жашківської міськради,  депутатський корпус, спортсмени, а також жителі громади. У команди об'єдналися люди різних професій, віку та туристичного досвіду. Усіх присутніх на стадіоні вітали учасники колективу «Світанок» міського БК. Урочисто ж відкривали спортивне дійство ті, хто, безпосередньо, посприяв організації турзльоту.

Фото без описуЗмагання проходили на трьох дистанціях: це «Фігурне водіння велосипеду», «Паркове орієнтування» та  «Туристична смуга перешкод».

Подібні змагання для школярів громади- уже звична річ. Тому цього разу організатори вирішили  зацікавити спортивним туризмом  доросле населення. Тож чи не вперше старшому поколінню давали уроки  та майстер класи саме юні туристи.

Варто зауважити, усі учасники, незважаючи на різну спортивну підготовку, проявили спритність та швидкість, на які тільки були здатні, аби здобути для своєї команди максимальну кількість балів. Тож захід видався досить ясравим та сповненим позитивних вражень, адреналіну та яскравих емоцій!

Фото без описуОдні- відстоювали честь своєї команди, інші- спостерігали та вболівали за учасників. Живе спілкування в неформальній обстановці в поєднанні з різномаїттям частувань (а це навариста юшка, духмяна картопелька, пиріжки, шашлик, карпатський травяний чай) зробили цей день святом емоцій та дружби.

Спортивне та культурне життя у Жашківській ОТГ стрімко набирає обертів. А це свідчить про взаєморозуміння та невтомну кропітку роботу  міського голови, депутатського корпусу, відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму, туристичного клубу «Блудний грунь» і підтримку з боку місцевих жителів та спонсорів (безкоштовні частування для учасників і гостей заходу запропонували Мурат Мурадян, Юрій Діхтяр, Арам Мурадян, Віта та Вадим Сергійчуки, за що ВКМПСТ дякує їм).

Детальніше про захід – у відеоматеріалі ТРК «Жасмін».

БІЛЬШЕ ФОТО НА НАШІЙ СТОРІНЦІ У Facebook


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь