A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Благоустрій доріг у громаді

Дата: 18.06.2019 17:04
Кількість переглядів: 648

Фото без описуУ Жашківській міській об’єднаній громаді використовують кожен погожий літній день для покращення життєдіяльності населених пунктів.

Зокрема, за ініціативи міського голови Ігоря Цибровського у селі Литвинівка було проведено частковий ремонт дороги по центральній вулиці. Жителі села неодноразово зверталися до Жашківської міської ради із проханням відремонтувати тут дорожнє покриття. Втім таких повноважень орган самоврядування Жашківської ОТГ не має, оскільки це дорога обласного значення. А отже використовувати кошти місцевого бюджету на її ремонту – порушення закону.

Та вихід було знайдено: стан дороги було поліпшено відфрезованим асфальтом. Було використано 40 тонн вторинного матеріалу. Роботи на ділянках бездоріжжя були виконані сьогодні, 18 червня. Та міський голова розглядає інші варіанти віднайдення від фрезованого асфальту, який, передбачається, буде використано для подальшого ремонту цієї дороги.

Вирішено проблему на дорозі і по вулиці Лікарняній у Жашкові: тут замінено решітку в дренажній системі. Стара решітка та конструкція під нею руйнувалися. Нову металеву конструкцію вартістю 90 тис.грн. виготовляли у Білій Церкві на замовлення, оскільки решітка нестандартних розмірів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь