A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

День захисту дітей: Цукрозавод, Вільшанка, Литвинівка

Дата: 06.06.2019 10:20
Кількість переглядів: 584

Фото без описуОкрім загального яскравого свята для дітей всієї громади, заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей проводилися і локально.

Приміром, близько 30 наймолодших жителів села Вільшанка святкували цей день у товаристві веселих аніматорів (за підтримки ІП «АгроВільд-Україна»), місцеві юні аматори сцени презентували концерт. Наостанок – отримали презенти від відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради. Цим же структурним підрозділом були закуплені смаколики для солодкого столу, організованого для дітей із с.Литвинівка. Тут для них також влаштували святково-розважальну  програму «Планета щасливого дитинства» з концертом, конкурсами та флеш-мобом «Малюнок на асфальті».

1.06.2019 р. в парку біля Жашківського міського будинку культури пройшла спортивно-розважальна програма до Дня захисту дітей. Участь у ній взяли вихованці клубних формувань МБК та сіл Вільшанка й Скибин, загалом – 60 дітей віком від 3-х до 12-ти років.

Гарним сюрпризом для діток  стала поява Фей Дитинства, які привітали діток, розповіли про їхні права. Цікавим моментом став танцювальний флеш-моб та  пісні від Фей: «Дитинство не втрачай» і «Всі ми діти українські».

Для учасників було організовано такі спортивні конкурси як: «Веселий ланцюжок», «Острівці», «Веселі слова», «Ланцюг єдності». А особливою забавою став міні-квест по парковій зоні «У пошуках життєвої енергії».

Також був задіяний дитячий творчий потенціал. Цікаво було спостерігати за  створенням творчих номерів та «Візитівок» із речівками.

Кожен учасник отримав не лише позитивні емоції, а й подарунки з гостинцями, презентованими Жашківською міською радою, зокрема відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму і БФ «Нова громада».

Більше фото - на нашій сторінці в Fecebook



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь