A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» - прекрасне свято радості та надії

Дата: 06.06.2019 10:08
Кількість переглядів: 628

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ? прекрасне свято радості та надії. 
        Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 

      У Міжнародного дня дітей є свій офіційний символ – прапор. На зеленому полотні, який символізує зростання та гармонію, навколо знаку Землі розміщені фігурки ? червона, жовта, синя, біла і чорна. Ці людські фігурки символізують різноманітність і терпимість. Знак Землі, розміщений в центрі, ? це символ нашого загального дому.

      Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

      Традиційно свято відкривав флешмоб «Свято миру і дитинства», після чого малеча мала змогу відвідати та взяти участь у  змагання «Туристичний екстрим», майстер – класах : виготовлення квітів з яєчних лотків, виготовлення смайлика з природніх матеріалів: «Ромашка, виготовлення виробу з кольорового картону та паперу: «Ведмежатко», аплікація з клаптиків тканини6 «Котик на вікні», виготовлення з фетру або сукна брелка «Порося».

     Цікаво пройшов спільний арт – проект Крамаренка Т.В. та СПШ №1 на чолі з  учителем образотворчого мистецтва Деркач Т.О. – виготовлення оригінальних арт - банерів. Спільна роботаучнів та дорослих стала справжньою окрасою свята.

     Спортивні перегони на самокатах (дошкільнята) «Малюки! На старт!» традиційно пройшли весело, кожен садок мав групу підтримки учасників, які  прикрасили фан - зони різноманітними  плакатами, фігурами тощо. Перегони - це чудова можливість дошкільнятам  випробувати свої сили, швидкість та вправність, знайти нових друзів, отримати яскраві враження та з користю провести свій час.

     День захисту дитини — відмінний привід для подарунка. Відділом освіти проведена акція «Подаруй дитині іграшку». У кожного з нас є спогади нашого дитинства – наприклад, улюблений ведмедик. Він дарував нам оту крапельку щастя, а також навчав нас дбати про інших. Ми зробилигарну справу, наповнити серце дітей радістю і любовью. Дякуємо всім хто долучився до акції.

        На спортивному майданчику в парковій зоні учителями  фізичної культури, під керівництвом керівника МО Кривенко Т.В. проходили спортивні змагання з футболу (5-6) клас  та  баскетболу (7-8 клас). Спортсмени показали якісну гру та волю до перемоги і були нагороджені Почеснимиграмотами від організаторів змагань.

        Показові виступи з панкратіону організував Москаленко С.В., тренер ДЮКФП.

       І традиційно свято завершив святковий концерт за участю вихованців всіх закладів освіти Жашківської ОТГ, організований працівниками БДЮТ. У святково прикрашеній залі відділом освіти та міською радою відбулося традиційне нагородження грамотами та дипломами найкращих учнів, які стали переможцями Міжнародних, Всеукраїнських змагань, обласних олімпіад та конкурсів.

Джерело: https://zhashkiv-osvita.gov.ua/news/12-40-44-03-06-2019/

Більше фото -  на нашій сторінці в Fecebook



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь