A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашкові побільшає паркувальних кишень

Дата: 24.05.2019 15:37
Кількість переглядів: 856

Фото без описуУ центрі Жашкова проводяться будівельні і ремонтні роботи, які не могли не привернути увагу громадськості. Ситуацію прокоментували у Жашківській міській раді.

Ігор Цибровський, міський голова: «У Жашкові бракує паркувальних місць. І ми з депутатами, виконавчим комітетом та працівниками апарату виконкому шукаємо варіанти, як вирішити цю проблему та ще й в умовах економії. І приємно, коли місто і його розвиток підтримує бізнес. Зокрема, побудувати паркувальні кишені біля ринку по вул.Захисників України та біля парку Слави запропонував своїм коштом приватний підприємець Олександр Пісківець. Ринок розширюється, тут відкриваються нові павільйони й магазини, це привертає  увагу великої кількості покупців, зокрема й автолюбителів, котрим просто ніде тут припаркуватися. Ми сподіваємося, що «кишені» вирішать цю проблему і вдячні, що бізнесмени ідуть нам назустріч».

Паралельно із будівництвом паркувальних кишень проводиться очищення і водоприймачів стічних вод.

Алла Мельник, заступник міського голови з питань роботи виконавчих органів: «Весняні дощі змивають залишки посипкового матеріалу, пил і бруд з доріг у водоприймачі зливових вод, тому ці комунікації потребують очищенняа час від часу і - ремонту. Працівники ВУЖКГ укріпили стінки водоприймачів, встановили нові, більш міцні металеві решітки. Подібні роботи проводитимуться і по вулиці Лікарняній. Для заміни аварійної решітки на спеціальне замовлення виготовляється нова конструкція, яка витримуватиме великовагові автомобілі».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь