A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Учасники освітнього проекту "Вікривай Україну" зустрілися з міським головою

Дата: 15.04.2019 12:50
Кількість переглядів: 543

Фото без описуУчні Жашківської спеціалізованої школи №1 – активні учасники численних проектів та акцій. Зокрема, цьогоріч 15 представників 7-11 класів долучилися до освітнього  проекту  «Відкривай Україну». Команда із промовистою та амбітною назвою «Переможці» виконала умови І (шкільного) етапу, створивши куточок відпочинку. А наразі школярі реалізовують ІІ (міський) етап, який передбачає зустріч із представниками влади.

Отож, 10 квітня «Переможці» прийшли з візитом до міського голови Ігоря Цибровського. Очільнику громади діти озвучили свої плани та задуми. Ігор Андрійович у теплій розмові з дітьми озвучив свою думку щодо такого чудового проекту, обіцяв всіляко сприяти його реалізації та залучати до підтримки цієї ініціативи депутатів.

Між міським головою та юними жашківчанами також зав’язалася розмова про залучення молоді та юнацтва до управління громадою. На думку Ігоря Цибровського, сучасне прогресивне покоління може пропонувати слушні ідеї ефективного функціонування ОТГ та брати безпосередню участь в розвитку громади. Сторони зійшлися на тому, що співпраця шкільних органів самоврядування із владою може бути доволі плідною. Це дозволить дітям розширити кругозір, зокрема – знання про місцеву політику, роботу органів територіальної громади, комунальних служб, бюджет тощо.

Таким чином, молоде покоління може реалізувати себе завдяки молодіжним ініціативам, краще усвідомлюватиме  потреби громади, а відтак – і свої обов’язки та відповідальність як громадян.

На згадку про зустріч школярі подарували міському голові сувенірний календар.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь