A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Долучайтеся до акції регулювання чисельності безпритульних тварин (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 15.04.2019 10:04
Кількість переглядів: 1468

Фото без описуНа запрошення Жашківської міської ради до нашої громади завітала команда Міжнародного благодійного фонду «4 лапи», аби реалізувати проект регулювання чисельності безпритульних тварин гуманним способом.

За законодавством України (та і законами моралі) – вбивство тварин неприпустиме. Тим не менш, безпритульні кішки і собаки найчастіше стають джерелом  розповсюдження таких небезпечних інфекцій як сказ, можуть проявляти агресію по відношенню до людей. Тому виникає потреба контролювати популяцію тварин на вулицях населених пунктів. Головне – робити це цивілізовано й гуманно. Як, наприклад, роблять це в Жашківській громаді.

Із 10 по 19 квітня шестеро представників фонду «4 лапи» відловлюватимуть безпритульних тварин на вулицях Жашківської ОТГ, стерилізуватимуть і вакцинуватимуть від сказу. За словами волонтерів, після таких процедур тварини не залишають після себе потомства і стають більш спокійними і безпечними. Особин, котрі пройшли відповідні процедури, кліпсують.

Виконати чималий об’єм роботи команді благодійного фонду буде простіше, якщо жашківчани допомагатимуть інформацією про місцезнаходжнння безпритульних тварин за тел. (067)921-22-89.

Коли пухнастики приходять до тями після оперативного втручання, їх випускають у тому ж місці, де й знайшли, аби тварина мала змогу дожити природнього віку у звичному для себе місці. Зрозуміло, така акція не матиме суттєвих результатів, якщо громадяни не продовжуватимуть підкидати на вулиці тварин. Тому влада Жашківської ОТГ та представники благодійного фонду закликають жителів громади буди відповідальними і свідомими.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь