A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківською міською радою здійснюватиметься  контроль за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення

Дата: 11.04.2019 15:57
Кількість переглядів: 605

Фото без описуУ Жашківській міській раді вивчається й аналізується актуальне питання  «виведення трудових відносин з тіні». З цією метою відновлено роботу інспектора праці Жашківської ОТГ та комісії з питань дотримання вимог законодавства України про працю та легалізації трудових відносин з найманими працівниками.

Уже відбулося перше засідання згаданої комісії, в якій взяли участь голова Жашківської міської ради Ігор Цибровський, представники апарату виконавчого комітету Жашківської міської ради, Жашківського районного центру зайнятості, податкової служби та служби соціального страхування.

Учасники зібрання обговорили необхідність проаналізувати та створити базу суб’єктів господарської діяльності, що підпадають під дію законодавства про працю та зайнятість населення

Заплановане і перше робоче відвідування суб’єктів господарювання Жашківської ОТГ з метою інформування роботодавців про відповідальність, передбачену у разі використання не задекларованої праці і що найголовніше звернути увагу найманих працівників на те, що легальне працевлаштування – це гарантія захисту їх трудових прав.

Надалі ж, з метою виконання зазначених норм Закону «Про місцеве самоврядування в Україні», в межах Жашківської ОТГ будуть проводитися інспекційні відвідування інспектором праці, на якого покладено обов’язки контролю за дотриманням законодавства про працю.

Час до початку інспекційних відвідувань іще є. Тож є час і на виправлення ситуації. Пам’ятайте: повага до себе починається із шанування законів своєї держави.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь