A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківські шахісти взяли участь у міжнародному фестивалі

Дата: 03.04.2019 16:05
Кількість переглядів: 706

Випробувати свої сили спортсмен може лише у боротьбі за перемогу на змаганнях. Саме тому жашківські любителі спорту -  активні учасники спорт заходів різних рівнів. Зокрема – і шахісти. Не так давно, 16 березня, представники Жашківської міської об’єднаної громади Дробот Сергій та Дробот Кіра взяли участь у Кубку «Надросся» (читай детальніше «Шаховий турнір «Кубок Надросся»»), як через тиждень знову змагалися за першість у цій інтелектуальній грі, цього разу – в Києві.

З 23 по 29 березня в м. Києві пройшов ХХІХ Міжнародний шаховий фестиваль "Київська весна". Це змагання значно вищого рівня, в ньому взяли участь шахісти з різних областей України, а також з Польщі, Туреччини, Білорусі. Жашківчани змагалися у двох турнірах своїх категорій (дорослі, діти). В турнірі "А" - Дробот Сергій посів 46 місце з 110 учасників, в турнірі "Е - рапід" - 47 місце з 77 учасників, Дробот Кіра відповідно турнір "В" - 66 місце  з 137 учасників, турнір "F  - рапід" - 33 місце з 82 учасників. У номінації «дівчатка 2007 року» зайняла ІІ призове місце.

Враховуючи масштаби турніру, це хороші результати – підсумовує Сергій Дробот. Він сьогодні є керівником секції із шахів на базі Жашківського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки, що розміщується в Жашківській спеціалізованій школі №1. Зазначає, що в громаді різко зріс інтерес до цього виду спорту, серед його вихованців є перспективні спортсмени. А отже, усі разом вони продовжуватимуть свої спроби підкорювати спортивні вершини.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь