A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашкові пройшли І відкриті змагання зі спортивного туризму (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 25.03.2019 12:39
Кількість переглядів: 1630

Перші відкриті змагання Жашківської ОТГ зі спортивного туризму в приміщенні пройшли 23 березня на базі Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки відділу освіти Жашківської міської ради.

Взяти участь у змаганнях виявили бажання команди шести шкіл громади. Організатори спортивного заходу  - методист ДЮКФП, керівник туристичного клубу «Блудний Грунь» Сергій Сорокін та директор ДЮКФП Дмитро Мазур – поставили за мету не просто визначити кращих серед кращих, а ще більше зацікавити туристичним спортом шкільну молодь, а в майбутньому – сформувати збірну Жашківської ОТГ, яка гідно відстоюватиме громаду на змаганнях різного рівня.

Найкраще впоралися із завданням команди Жашківської спеціалізованої школи №1 – ІІІ місце,  ЗЗСО №3 – ІІ місце, ЗЗСО №4 – І місце. Переможці і призери отримали медалі, решта учасників також були відзначені грамотами.

Варто зазначити, діти доволі азартно змагалися. Часом, не всім вдавалося успішно пройти дистанцію, яка передбачала кілька етапів різної складності. Тим не менш, ці змагання стали корисним досвідом для кожного юного туриста. Спортивний туризм розвиває фізичні якості, гартує характер та вчить швидко знаходити рішення в складних та екстремальних ситуаціях. Тому в ОТГ планують продовжувати популяризацію цього виду спорту. Зокрема, 4 квітня на стадіоні ім.Ю.Гагаріна о 9:00 проходитимуть І відкриті змагання із паркового орієнтування Жашківської ОТГ. До участі залучатиметься шкільна молодь. Організатори запрошують усіх охочих підтримати учасників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь