A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Прогноз погоди на 10-13 січня

Дата: 09.01.2019 08:59
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

Різдвяні   свята   відзначилися   помірними  морозами  6-8°.  Пролітав легенький  сніжок.  Навіть виглянуло сонечко.  Надалі виступ західного антициклону  зумовить  на  Жашківщині  ще одну ясну та помірно морозну ніч.  А вже вдень до нашого краю почне  наближатися циклон з північної Атлантики.  Збільшиться  хмарність,   ввечері можливий невеликий сніг, мороз послабиться до 4-6º. Атмосферний  тиск буде падати до 748 мм рт. ст., що нижче норми. Надалі треба готуватися до чергових снігопадів.

Досить  комфортна,  хоча  й  морозна  зимова  погода в найближчі 2 дні покличе  школярів,  які  нині на канікулах,  на вулиці та прогулянки у парках,  біля  річок.   Тому  треба  пам’ятати про небезпеку сповзання снігу  з дахів висотних будинків,  нерівномірний та недостатньо міцний лід   на  водних  об’єктах.   А  в  парках  можна  дістатися  місць  з надзвичайним накопиченням снігового покриву,  звідкіля буде важко вибратися.

10-11  січня.  Хмарно.  Вночі  10  січня  без опадів, в решту часу невеликий  сніг.  На  дорогах ожеледиця.  Вітер північно-східний, 7-12 м/с.  Температура вночі 5-10º, вдень 0-5º морозу.

12-13  січня. Часом невеликий сніг, мокрий сніг. Температура вночі 12 січня 9-14º, 13 січня 2-7º морозу;  вдень від 4º морозу до 1º тепла.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь