A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Довгожителька Жашкова Лідія Лисак зустріла 90-річний ювілей

Дата: 29.10.2018 15:08
Кількість переглядів: 708

Фото без описуДнями свій 90-річний ювілей зустріла жашківчанка  Лідія Лисак. Привітати іменинницю з визначною датою в її житті завітали заступник міського голови Алла Мельник та начальник відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Інна Білик.

Лідія Андріївна доволі відома в Жашкові особистість. Вона – мати Віктора Лисака – кінооператора-постановника вищої категорії, роботи якого отримали найвідоміші міжнародні нагороди – «Оскар» та головні призи Каннського й Венеціанського фестивалів, Члена спілки кінематографістів України, члена гільдії кінооператорів України, члена Європейської асоціації кінооператорів, академіка Української телевізійної академії. Іменем Віктора Лисака названо одну із вулиць рідного міста.

Минає третій рік, як Лідія Андріївна поховала єдиного сина. Та вона живе онуками і правнуками, на приїзд яких з нетерпінням чекає. Вона бадьора як на свій вік – досі намагається самотужки давати собі раду, опору і підтримку знаходить у своїй племінниці Ларисі. Лідія Андріївна дуже привітна й гостинна, і найменша увага з нагоди ювілею для неї – найкращий подарунок.

Представники влади об’єднаної громади вручили ювілярці подарунки й гостинці та побажали довгих років життя, добробуту, миру в душі і міцного здоров’я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь