A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ, ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ТА ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 16.10.2018 10:32
Кількість переглядів: 647

День усіх, хто обороняв чи й сьогодні боронить незалежність і територіальну цілісність України. З 2015 року 14 жовтня українці відзначають День Захисника України.

На противагу радянському Дню захисника Вітчизни, український День захисника – не є святом усіх чоловіків. Це день вшанування тих, хто боровся, поліг за Україну, хто долучився до волонтерського руху, хто так чи інакше дає опір агресору сьогодні.

Символізм свята підкреслюють також і інші свята, що припадають на цей день – Покрова Песвятої Богородиці та День Українського Козацтва.

Героїзм своїх захисників громада Жашківщини вшановувала 12 жовтня на головній сцені району. Цього дня вітали присутніх в залі перший заступник голови Жашківської РДА Юрій Барабаш, голова Жашківської районної ради Світлана Волошенюк, юрист-консутльт народного депутата України Валентина Ничипоренка Марія Король. Глибоку повагу захисникам висловив міський голова Ігор Цибровський, наголосивши на їх важливій ролі в історії Україги. Також він відзначив ветеранів війни, котрі займалися чи займаються вихованням молодого покоління (зокрема патріотичним, та популяризацією спорту), та клуб юних друзів прикордонників «Пошук».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь