A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Всеукраїнський день бібліотек

Дата: 03.10.2018 14:29
Кількість переглядів: 539

Фото без опису30 вересня Україна святкувала День бібліотек. Зрозуміло, сама по собі книгозбірня нічого не варта без її працівників – справжніх берегинь цих храмів слова й досвіду поколінь.

Сучасний бібліотекар – не  лише помічник читача. Це літературознавець, людина, котра орієнтується в усіх сферах життя, керівник гуртків, організатор презентацій, круглих столів, заходів з нагоди пам’ятних дат і свят, артист, сценарист, журналіст.  

В Жашківській ОТГ функціонує 5 бібліотек. І міський голова Ігор Цибровський та начальник відділу культури, молодіжної політики, спорту і туризму Інна Білик привітали працівниць книгозбірень із професійним святом, за добросовісну роботу.

Позитивного настрою додали номери, підготовлені учасницями художньої самодіяльності Жашківського міського будинку культури.

Кажуть, книги – чи не найбільший скарб на землі, бо ввібрали в себе знання людства. Але без бібліотекаря ці скарби лежатимуть під тоннами пилу і не приноситимуть ніякої користі. Без зусиль бібліотекарів книгозбірні не будуть осередком культури, просвітництва і притулком мудрості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь