A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Юні друзі прикордонників вибороли бронзу на обласних змаганнях (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 03.10.2018 12:20
Кількість переглядів: 996

Фото без опису

Команда «Патріот» (Жашківська спеціалізована школа №1), що входить до клубу юних друзів прикордонників «Пошук», виборола бронзу у фінальному етапі обласних змагань ЮДП. Конкурс проходив традиційно на базі  Державного центру прикордонної служби ім.І.Момота (військове містечко Оршанець), яким і засновано змагання юних друзів прикордонників. У розбиранні і збиранні автоматичної зброї, стрільбі з автомата, воєнізованій естафеті, конкурсі пісні і строю жашківчани змагалися ще із 15 загонами із різних куточків Черкащини.

За третє призове місце жашківська команда була відзначена грамотами. В дарунок юні конкурсанти отримали екскурсію закладом та книги.

Вітаємо членів команди, її керівника Володимира Приймака та керівника клубу юних друзів прикордонників Сергія Сорокіна! зичимо подальших успіхів та перемог!

ДОВІДКОВО: клуб юних друзів прикордонників "Пошук" був створений у 2013 році Жашківським районним відділом освіти спільно із Жашківським районним військовим комісаріатом та ГО "Спілкою воїнів-інтернаціоналістів". Сьогодні "Пошук" входить до Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки відділу освіти Жашківської міської ради та налічує 5 загонів Жашківської ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь