A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Для дозвілля, активного відпочинку та фізичного розвитку. У мікрорайоні Цукрозавод встановлено новий дитячий ігровий майданчик

Дата: 10.09.2018 08:24
Кількість переглядів: 671

Фото без описуЯскраво, весело, з посмішками на обличчях. 24 серпня  в мікрорайоні Цукрозавод м.Жашків, на мальовничому березі Бурлацького ставу відбулося відкриття дитячого майданчика. Встановлено ігровий комплекс за сприяння народного депутата України Валентина Ничипоренка – на прохання мешканців мікрорайону.

Завдяки організації заходу помічником і юрист-консультом народного обранці Марією Король, презентація майданчика перетворилася на справжнє дитяче свято – із повітряними кульками та феєричним мильним шоу.

Тепер наймолодші жителі мікрорайону матимуть можливість щодня тут проводити дозвілля, набираючись позитивних емоцій та розвиваючись фізично. Для зручності були встановлені і паркові лавочки для відпочинку, а міською радою – проведено благоустрій даної території.

За останні 6 років таких майданчиків лише по місту було встановлено 13, два із них  - цьогоріч.

Це далеко не єдиний проект, який втілюється в життя за сприяння Валентина Ничипоренка та благодійного фонду «Люди мають жити краще», засновником якого є народний депутат.

Основні програми фонду: допомога онкохворим дітям або якщо є загроза життю дитини, допомога освітнім та медичним закладам.

Співпраця влади і народного депутата з міською радою постійна і плідна: лише за 2015-2017 роки за сприяння Валентина Ничипоренка було залучено більше 22 млн.грн. державного бюджету на різні  проекти (ремонт доріг, тротуарів, системи водопостачання та водовідведення).

Валентин Ничипоренко завжди прислухається до думки громади, на чому й грунтує свою законотворчу діяльність. У цьому йому допомагають безпосереднє спілкування із виборцями. А відтак – започаткував традицію щорічно проводити зустрічі в кожному населеному пункті свого виборчого округу. Так званий «Тур лідера» відбудеться і цієї осені. Зокрема, в Жашківській ОТГ зустрічі з народним депутатом України Валентином Ничипоренком проводитимуться:

16.09.2018

10:00 – с.Литвинівка, сільський будинок культури

11:15 – с.Вільшанка, сільський будинок культури

12:30 – с.Марійка, сільський будинок культури

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь