A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Жашківської міської ради

Дата: 01.09.2018 16:13
Кількість переглядів: 890

Фото без опису30 серпня 2018 року відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників Жашківської громади «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти в 2017/2018 навчальному році та  пріоритетні завдання на 2018/2019 навчальний рік  в контексті положень «Нової  української школи» за участю міського голови Цибровського І.А..

       У вестибюлі Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів працівниками БДЮТ під керівництвом директора Петренко Л.А. було організовано виставку "Таланти є - майбутнє буде" на якій було представлено кращі роботи учнів та педагогів.

      Перед початком роботи конференції відбулося нагородження педагогічних працівників Почесними грамотами Управління освіти і науки Черкаської ОДА, Дипломами та Сертифікатами КНЗ «Черкаський ОІПОПП ЧОР». Пленарна частина засідання розпочалася розширеною доповіддю начальника В. М. Савицькою, яка проаналізувала підсумки роботи закладів освіти у 2017-2018 році та окреслела завдання на новий 2018-2019 рік у контексті положень «Нової української школи» підкреслила, що завдяки взаємодії органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, небайдужої, відповідальної педагогічних колективів заклади освіти громади готові зустріти своїх вихованців і розпочати новий навчальний рік.

        В обговоренні доповіді взяли участь Кравчук А. М., вихователь-методист ЗДО №6 «Золотий ключик», Ярош О.М. , директор Жашківської  СПШ №1, Сухоносава Н.П. директор, Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5, Пашинська О.М.,   заступник директора з навчально-виховної роботи Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2, які ознайомили колег з досягненнями  своїх закладів, ділилися досвідом роботи.

        Член  президії районного профспілкового комітету працівників  освіти Л.А. Пига привітала усіх присутніх з наступаючим навчальним роком та нагородила грамотою та грошовою винагородою Черкаського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України, керівника ДЮКФП Мазура Д.В., грамотою керівника гуртка з шахів Дробота , та цінним подарунком  керівника БДЮТ Петренко Л.А.

      За підсумками роботи конференції прийнято рекомендації, в яких визначено пріоритетні завдання діяльності закладів освіти громади у 2018-2019 навчальному році.

(Джерело: http://zhashkiv-osvita.gov.ua/news/17-36-21-30-08-2018/)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь