A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Урочистості з нагоди Дня Національної поліції України

Дата: 06.07.2018 10:55
Кількість переглядів: 841

4 липня 2018 року відзначається День Національної поліції -  одне з нових офіційних державних і професійних свят України. 

В цей день в залі зазідань Жашківської районної ради в відбулися відповідні урочистості. Участь у заходах взяли: голова райдержадміністрації Сергій Бойко, міський голова Ігор Цибровський, в.о.начальника відділу поліції Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області Сергій Кудрик та особовий склад поліції.

Ігор Цибровський відзначив за високий професіоналізм, цінний досвід кращих представників правоохоронних органів Жашківщини та від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету та апарату виконкому Жашківської міської ради привітав поліцейських із професійним святом:

«У вас надзвичайно складна і відповідальна робота. Вам доводиться стикатися із суцільним негативом і при цьому зберігаєте кращі людські якості. Від усієї Жашківської громади висловлюю вдячність усім, хто забезпечує правопорядок, виконання законів, безпеку громадян. Міцного здоров’я вам і сили духу, сімейного благополуччя і витривалості долати труднощі у своїй роботі».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь