A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Вітання з півстолітнім ювілеєм депутату Жашківської міської ради Петрові Васькевичу

Дата: 05.07.2018 15:50
Кількість переглядів: 1016

Сьогодні, 5 липня, міський голова Ігор Цибровський та виконуюча обов’язки старости Вільшанського старостинського округу Жашківської міської ОТГ Ніна Бень привітали з днем народження  жителя с. Вільшанка, людину з активною громадянською позицією, депутата Жашківської міської ради VIII скликання Петра Васькевича. Застали віншувальники ювіляра за роботою у полі - Петро Васильович працює головним агрономом ПСП «Аскольд-Агро» і свою роботу, яку дуже любить, не полишає навіть у такі святкові дні.

Ігор Цибровський вручив іменинникові грамоту Жашківської міської ради – як представникові інтересів територіальної громади, за добросовісне виконання депутатських повноважень, активну життєву позицію та з нагоди 50-річного ювілею.

До слова, Петро Васильович має дві дати у році для особистого свята: 5 липня (день, коли народився) та 5 серпня (офіційна дата народження у документах).

До привітань Петру Васильовичу приєднується колеги по депутатському корпусу, виконавчий комітет та апарат виконкому Жашківської міської ради: нехай у ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага, й підтримка, у серці – світло від людської вдячності. Бажаємо міцного здоров’я, нових досягнень та успіхів. Нехай завжди, аж до сторіччя, Вас супроводжує щаслива зоря удачі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь