A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківська дитяча музична школа відсвяткувала своє 60-річччя

Дата: 23.05.2018 09:39
Кількість переглядів: 1136

Фото без описуЗ нагоди ювілею Жашківської дитячої музичної школи 18 травня відбувся концерт, учасниками якого були учні, педагоги, випускники згаданого закладу та гості.

На сьогодні у музшколі 27 наставників навчає 220 учнів. Завдяки зусиллям викладачів, вихованців закладу та їхніх батьків про Жашків і Жашківщину складають думку  як про край талановитих людей.

На сьогодні музична школа, на жаль, не має ні власного приміщення, ні просторої актової зали, ні необхідної кількості інструментів і техніки. Але  це не стає на заваді на шляху до успіху, бо наші юні виконавці вокального й інструментального жанрів завжди гідно представляють Жашківщину на змаганнях різного рівня. Жашківська міська рада не стоїть осторонь проблем закладу. Зокрема, враховуючи те, що більшість учнів школи – мешканці об’єднаної громади, - цьогоріч із бюджету Жашківської ОТГ було виділено субвенцію до районного бюджету на підтримку музичної школи у сумі 1 млн.грн. А на участь Зразкового дитячого ансамблю гармоністів у всеукраїнських і міжнародних фестивалях і конкурсах – 57 тис.грн.

Варто зауважити, чимало учнів повернулися в цю школу в ролі викладачів. Це говорить про те, що педагогам вдається привити своїм вихованцям особливу любов до музичного мистецтва – і діти охоче пов’язують із музикою свою професію і життя. А музика – це естетичний смак, це культура, самодисципліна, розвиток творчого мислення.

В ході заходу з нагоди ювілею школи, міським головою Ігорем Цибровським шістьох викладачів відзначено подяками за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток національної культури й естетичного виховання підростаючого покоління та з нагоди 60-ї річниці утворення школи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь