A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Діти та молодь Жашківської міської ОТГ долучилися до екологічно-доброчинної акції

Дата: 24.04.2018 13:45
Кількість переглядів: 863

Фото без опису

Такий-от бокс із надписом «Збираємо кришечки» стоїть у коридорі  Литвинівської ЗЗСО I-III ступенів відділу освіти Жашківської міської ради. І не просто стоїть, а регулярно наповнюється. Директор закладу  Олена Чиженко розповідає:

«У нашій школі навчається 70 дітей – і всі дуже активні. На пропозицію збирати пластикові кришечки як вторинну сировину відреагували позитивно. Дехто приносив і по 200 кришечок. Ми постійно фіксуємо кількість одиниць матеріалу. А по завершенні акції підведемо підсумки. Найбільш активних дітей плануємо винагородити заохочувальними презентами».

Ініціатива спонукати дітей і молодь до участі в такій акції належить методист Будинку дитячої та юнацької творчості відділу освіти Жашківської міської ради Сергієві Сорокіну.

Фото без опису«Я спочатку запропонував нашим вихованцям долучитися до Всеукраїнської акції «ЧИСТА ЗЕМЛЯ – ЧИСТЕ ЖИТТЯ» по збору пластикових кришечок від харчових продуктів. Акція проходить в рамках відкритого громадського проекту «ШЛЯХ ДОДОМУ», спрямованого на допомогу учасникам АТО та очищення довкілля. Тобто ми не просто збираємо пластикові відходи та здаємо їх на переробку, а й плануємо вирученими за це кошти допомагати нашим захисникам. 
Дякуючи допомозі депутата Жашківської міської ради, приватному підприємцю Араму Мурадяну, було налагоджено приймання вторинної сировини. Поки що до акції долучилися міські школи ОТГ №1, №3, №5, Литвинівська та Жашківський ліцей. Уже зібрано 13 кг сировини. Але ми сподіваємося на те, що жоден заклад не залишиться осторонь такої доброчинної еко-акції. Приємно, що відреагували на наш заклик навіть пересічні жашківчани.
Ми запрошуємо до збору кришечок усіх. Це добра справа, адже ми не лише дбаємо про довкілля, а й водночас вчимося бути чуйними, проявляти любов до оточуючих і природи».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь