A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Нарада керівників закладів освіти Жашківської міської ОТГ

Дата: 19.04.2018 10:41
Кількість переглядів: 606

Фото без опису

12 квітня у БДЮТ під керівництвом начальника відділу освіти Жашківської міської ради Валентини Савицької пройшла нарада керівників закладів освіти ОТГ за участю міського голови Ігоря Цибровського та депутата Черкаської обласної ради Віктора Вусика.  

В ході зібрання освітяни обговорювали результати атестації педагогічних працівників закладів освіти Жашківської міської ради, організацію харчування в освітніх закладах, дотримання учасниками освітнього процесу ЗДО вимог санітарного  регламенту тощо.

Віктор Вусик звернув увагу на закупівлю товарів і послуг для мережі закладів освіти, зауваживши, що потрібно вести кращий моніторинг співвідношення ціни і якості. Також звернути увагу на стан харчоблоків та вбиралень шкіл і дитсадків.

Міський голова наголосив на необхідності раціонального використання енергоресурсів. А цьому перешкоджає відсутність лічильників у закладах освіти, відсутність моніторингу енерговикористання. Наголосив на дотриманні норм протипожежної безпеки. Обговорював  Ігор Андрійович з освітянами також і ймовірність довозу учнів із шкіл, які, передбачається, цьогоріч оптимізуються райдержадміністрацією, - до закладів освіти ОТГ.

Наостанок міський голова побажав, аби подібні наради проходили так само продуктивно, у відкритому спілкуванні, із планами конкретних дій, спрямованих на покращення умов учасників освітнього процесу.

          Фото без опису     Фото без опису

          Фото без опису     Фото без опису

          Фото без опису     Фото без опису  

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь