A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Хореографічному колективу «Едем» Жашківського Будинку дитячої та юнацької творчості присвоєно почесне звання «Народний художній колектив»

Дата: 18.04.2018 09:16
Кількість переглядів: 1198

Фото без опису

Колектив БЮДТ під керівництвом директора закладу Петренко Лілії Анатоліївни – активний учасник різноманітних заходів, що проводяться не лише на території Жашківської ОТГ , а й далеко за її межами.

У співпраці з батьками робота систематично наповнюється глибоким змістом, здійснюється в обстановці творчого пошуку, цілеспрямована на здійснення завдань у вихованні учнівської молоді, її всебічного розвитку.

Відповідно наказу Міністерства освіти і науки України №295 від 30.03.2018 року «Про присвоєння, підтвердження, позбавлення почесних звань «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив» хореографічному колективу «Едем» Жашківського Будинку дитячої та юнацької творчості присвоєно почесне звання «Народний художній колектив».

Хореографічний колектив,яким керує Бакуменко В.С. нараховує в своєму складі понад 300 вихованців віком від 4 до 18 років. За час творчої діяльності  танцювальним колективом «Едем» було дано понад 100 концертів. Вікторія Сергіївна є вмілим організатором,тактовним педагогом, безмежно відданим роботі з дітьми.

Дитячий хореографічний колектив «Едем»  постійно бере участь у фестивалях та конкурсах Всеукраїнського та Міжнародного рівня, такі як Міжнародний фестиваль хореографічного мистецтва «ArtTalentFest», Міжнародний фестиваль «Твій Олімп», Міжнародний фестиваль «ГлобалДенс», Міжнародний фестиваль «Джерело Надій»,  Міжнародний фестиваль «Brilliant Запрошує»,  Всеукраїнський фестиваль «Моя Україна», Всеукраїнський фестиваль «квітнева феєрія», Всеукраїнський фестиваль «KIDS WILL DANCE FEST», Всеукраїнський фестиваль «BEST ofthe BEST DanceFestival»,Всеукраїнський фестиваль «GoUpFest», Всеукраїнський фестиваль «Зоряні Малята», Міжнародний дитячий фестиваль-конкурс «Соняшник», Всеукраїнський фестиваль «Салют Талантів».

Кожного року колектив «Едем» бере участь у Чемпіонаті України серед танцювальних  колективів. У 2017 році стали бронзовими та срібними призерами на ІІІ Всеукраїнському Чемпіонаті з хореографічного мистецтва INTERNATIONAL UNION OF ARTSART-DANCE 2017. Також цього року учасники колективу «Едем» стали лауреатами 3 і 2 ступеня, дипломантами 1 ступеня на фестивалі «ARTSUMMERFEST 2017»  Болгарія.

Хореографічний колектив «Едем» - це простір, де кожна дитина знаходить своє покликання, розкриває талант до мистецтва сучасного, класичного, народного та бального танцю. І на теренах Жашківщині на сьогодні це єдиний серед дитячих колективів, що має таке високе звання.

Керівник гуртка Вікторія Сергіївна Бакуменко та її вихованці наполегливо і впевнено, крок за кроком йшли до заповітної мрії.

Вітаємо! Так тримати!

                                                                (Інформацію надано методичною службою відділу освіти Жашківської міської ради)

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь