A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківська команда «Штурм» - переможець зональних змагань Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних в м. Тальне

Дата: 17.04.2018 18:29
Кількість переглядів: 803

Фото без опису

Місто Тальне вже не вперше приймає учасників Фестивалю дружин юних пожежних, щоразу доводячи свою гостинність і високий рівень підготовки.

Тож і цьогоріч 13 квітня  дев'ять кращих команд - переможців районних та міських етапів Фестивалю із Жашківської ОТГ,  Монастирищенського, Маньківського, Катеринопільського, Лисянського, Тальнівського, Христинівського, Уманського районів та міста Умань вражали журі своїми виступами, то намагаючись розсмішити, то спантеличити, і замислитися.

Традиційно конкурсна програма складалася з чотирьох етапів: «візитка», «домашнє завдання», «влучний ствольщик» та  «рекламний  відеоролик».

У кумедних сценках із піснями, танцями та влучними жартами команди-учасниці  розкривали  тему  Фестивалю: “Правила безпечні для кожного в житті доречні!”

Захід пройшов гамірно та швидкоплинно. Всі команди виступали весело, рухливо, дотепно, артистично, створюючи справжній феєрверк емоцій у залі, викликаючи гучні оплески та непідробні овації.

Попри те, що команди повинні були змагатися, поза сценою серед учасників панувала приязна дружня атмосфера. Запекла боротьба між командами не зародила ні протиріччя, ні сумніви, що вкотре доводить цілковиту єдність усіх учасників, які розуміють, що Фестиваль - це не лише можливість реалізувати свою творчість, а й знайти нових друзів та засвоїти правила безпеки.

За результатами протоколів найбільшу кількість балів – 1073 отримала команда «Штурм» Жашківської ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 Жашківської міської ради. Команда «З.В.Д» із Катеринопільського району – 1062  бали. Третє місце у загальнокомандному списку посіла команда «Хижаки» із Лисянського району, набравши 1018 балів.

Всі призери та учасники Фестивалю були нагороджені сертифікатами, солодощами та цінними подарунками від організаторів заходу.

Вітаємо переможця команду «Штурм» Жашківської ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 Жашківської міської ради, та бажаємо не зупинятися на досягнутому, а вдосконалювати свої уміння і прагнути до нових перемог у ІІ обласному етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних у Черкасах.

                                                                                               (Інформацію надано відділом освіти Жашківської міської ради)

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь