A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Ініціатива. Колектив Жашківської школи №5 ініціював прибирання території залізничної станції

Дата: 16.04.2018 12:52
Кількість переглядів: 587

Фото без опису

«Жашківщина – рідний край, чистий край» - під таким гаслом в Жашківській міській ОТГ проходить цьогоріч місячник благоустрою, що триватиме до 30 квітня. Він планувався і як частина виховання екологічної відповідальності та патріотизму. У добровільній акції взяли активну участь сотні жителів. Серед них – і педагогічний колектив та учні Жашківської школи №5, котрі прибрали не лише територію свого закладу, а й закріплену за ними площу Шеченка. А днями ще й ініціювали прибирання території станції «Жашків» Козятинської дирекції залізничних перевезень ПАТ "Укрзалізниця".

В.о.директора Жашківського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №5 Жашківської міської ради, депутат Жашківської міської ради  Наталія Сухоносова:
«Ми звернулися до керівництва станції із запитанням, чи не мають вони намірів прибирати цю територію. На що нам відповіли, що у них мало працівників, щоб виконати такий обсяг роботи. Тоді ми разом із 83 учнями нашої школи прийшли сюди на так звану весняну толоку. Повз цього місця жашківчани і гості міста в поминальні дні їхатимуть до центрального кладовища і буде прикро, якщо вони спостерігатимуть такий безлад. Тож ми усі гуртом вирішили внести свою лепту в очищення міста. Варто зауважити – це заняття не з приємних, бо ми натрапляємо на такі знахідки, що стає соромно за жителів нашого міста… Навіть рештки тварин після забою знаходили… Але це не гасить наш запал – продовжуємо завзято наводити лад. Я вдячна усім дітям, котрі взяли участь в акції та їхнім батькам, котрі схвалили нашу ініціативу».

Очевидно, що українці ще не вийшли на рівень вдумливого, раціонального природокористування та життя без шкідливого впливу на довкілля. Але увага до таких тем, як охорона природи,  - ознака зрілого суспільства. І надія – на сучасне покоління, яке робить посильні внески в покращення екологічної ситуації, – бодай в очищення свого міста від сміття.

Шановні жителі Жашківської міської об'єднаної громади! Повідомляйте і ви про свої ініціативи! Телефонуйте: 6-03-13 (загальний відділ Жашківської міської ради). 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь